|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
goonash
نباشه نمی شه

وضعیت: آفلاين 15 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 417 امتياز: 14610 تشکر کرده: 37 تشکر شده 21 بار در 19 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 11 بهمن ماه ، 1388 10:29:33 موضوع مطلب:
|
|
|
خدایا رحمتی کن تا ایمان نان ونام برایم نیاورد قوتم بخش تا نانم و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم _________________ خدایا ما را از شور به شعور برسان... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
Ali
مدیر سایت

وضعیت: آفلاين 2 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 664 امتياز: 52911 تشکر کرده: 53 تشکر شده 79 بار در 49 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 11 بهمن ماه ، 1388 11:54:00 موضوع مطلب:
|
|
|
خدایا عقیده ام را از دست عقده ام مصون بدار _________________ مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.
خدایا:عقیده مرا ازدست " عقده ام"مصون بدار.
علی شریعتی
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
monir
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 5 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 586 امتياز: 57619 تشکر کرده: 53 تشکر شده 16 بار در 16 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 11 بهمن ماه ، 1388 12:36:11 موضوع مطلب:
|
|
|
من با عشق آشنا شدم و چه كسي اين چنين آشنا شده است؟؟
هنگامي دستم را دراز كردم كه دستي نبود.
هنگامي لب به زمزمه گشودم كه مخاطبي نداشتم.
هنگامي تشنه ي آتش شدم كه در برابرم دريا بود و دريا و دريا... _________________ دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،آدمی را همواره در پی گم شده اش،ملتهبانه به هر سو می کشاند! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 667 امتياز: 22031 تشکر کرده: 58 تشکر شده 221 بار در 115 پست
محل سكونت: هر جا که اوست...!
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 11 بهمن ماه ، 1388 13:48:04 موضوع مطلب:
|
|
|
وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند، پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه می شود؛ دوست داشتن کسی که لایق آن نیست، اسراف محبت است!!! _________________ به پایان رسیدیم ، نکردیم آغاز
فرو ریخت پر ها ، نکردیم پرواز
ببخشای ای روشن عشق، ببخشای بر ما...! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mania
تازه کار

وضعیت: آفلاين 20 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 16 امتياز: 913 تشکر کرده: 4 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Sin Sity
|
ارسال شده در:
دوشنبه، 12 بهمن ماه ، 1388 12:52:51 موضوع مطلب:
|
|
|
((ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم)) يعني همين آدم اگر خودش,آن ذات انساني اش تغيير كند,سرنوشت خودش را و سرنوشت تاريخش را تغيير مي دهد. اين, ربطي به اندام و پول و مقام ندارد و مال انسان بودن خويشتن است. _________________ Live Your Life Freely |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
monir
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 5 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 586 امتياز: 57619 تشکر کرده: 53 تشکر شده 16 بار در 16 پست
|
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:02:42 موضوع مطلب:
|
|
|
به سه چيز تكيه نكن:غرور.دروغ و عشق!
آدمي با غرور ميتازد.با دروغ ميبازد و با عشق ميميرد. _________________ دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،آدمی را همواره در پی گم شده اش،ملتهبانه به هر سو می کشاند! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 667 امتياز: 22031 تشکر کرده: 58 تشکر شده 221 بار در 115 پست
|
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:07:48 موضوع مطلب:
|
|
|
اکنون تو با مرگ رفته ای و من اینجا، به این امید دم میزنم که با هر نفسی، گامی به تو نزدیک تر می شوم؛ این زندگی من است....! _________________ به پایان رسیدیم ، نکردیم آغاز
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
monir
دیگه آخر سایته!!

|
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:10:18 موضوع مطلب:
|
|
|
حرفهايي هست براي گفتن كه اگر گوشي نبود نمي گوييم.
و حرفهايي هست براي نگفتن!حرفهايي كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمي آورند.
و سرمايه ي هركسي به اندازه حرفهايي كه براي نگفتن دارد. _________________ دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،آدمی را همواره در پی گم شده اش،ملتهبانه به هر سو می کشاند! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

|
ارسال شده در:
سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:35:40 موضوع مطلب:
|
|
|
به هر حال ،« بهشت گمشده » ی من پیدا می شد و من غرق در این امید که باز می توانم به تنهایی رو کنم و به این معبد زیبا و گرم و استواری که فضایش از حرارت انس و صمیمیت و عصمت می لرزد، پناه آورم و، از سرمای بیرون و دیدار چهره های زمستان زده ی بی درد، خود را در آغوش با«خویشتن بودن» پنهان کنم، چنان نیرو و امید گرفته بودم که می دانستم رنج« بودن» را و فشار طاقت فرسای «زیستن» را خواهم توانست تحمل کنم. تو نمی دانی که زنده ماندن دردناک ترین حادثه است؟؟
چه نابینا یانند آنها که این شهر را شلوغ می بینند!! و چه ساده لوح که از جمعیت سخن می گویند!!
سر شماری می کنند و بعد شماره ی عجیبی را از نفوس اعلام می کنند و باور هم دارند؛ درست هم هست، منتها صفرها را بیهوده حساب می آورند؛ صفر صفر است، هر کجا که قرار گیرد. کو جمعیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چگونه از این همه خالی بودن(!)، از این همه بی کسی، از این همه خلوت، به وحشت نمی افتند؟؟؟ کو کسی؟
بخشی از" نامه ای به دوست" _________________ به پایان رسیدیم ، نکردیم آغاز
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
parvaneh
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 8 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 989 امتياز: 78332 تشکر کرده: 62 تشکر شده 100 بار در 85 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 20:45:41 موضوع مطلب:
|
|
|
خدايا!
از عشق امروزمان براي فرداهايي كه فراموش ميكنيم عاشق بوده ايم،قدري كنار بگذار...
به قدر يك مشت...به قدر يك لبخند...
تا فراموش نكنيم عاشق بوده ايم...
تا عاشق بمانيم و ...عاشق بميريم...! _________________ آري! آغاز دوست داشتن است،گرچه پايان راه ناپيداست من به پايان نينديشم كه همين دوست داشتن زيباست... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

|
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 21:00:53 موضوع مطلب:
|
|
|
چه خوشبخت است ان که کسی را دوست می دارد، عشق می ورزد. او بر روی این زمین، در میان این کوچه و بازار و انبوه سایه هایی که چون اشباح خیالی می گذرند، یکی را می بیند. احساس می کند که در میان این خلوت خالی، یکی وجود دارد. هر جا او نیست، کسی نیست؛ هیچ کس را نمی بیند، تنهایی است و خلوت و تعطیل! هر جا او هست، شلوغ و بیا و برو. در این کویر خلوت، سایه ی دهی و صدای پای آدمیزادی را می بیند و می شنود.
اما من که احساس می کنم زمین متروک شده است و شهر خلوت و خانه ها خالی! که بتم را آشوریان در آن فاجعه ی شوم ربودند و بتخانه ام را ویران ساختند، به وحشت افتاده ام ، از هراس این خلوت سرد، این غربت ساکت می گریزم. تنهایی مرا به ستوه آورده است. به خود پناه می برم!! همان خود خود که اکنون سر زده است، کشف کرده ام و، با چهره ای راستین و صمیمی، آن را در کنار خویش می بینم؛ چقدر با من مانوس و آشناست. خودم است! _________________ به پایان رسیدیم ، نکردیم آغاز
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از samadi تشکر کرده اند parizad |
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

|
ارسال شده در:
شنبه، 8 اسفند ماه ، 1388 22:46:11 موضوع مطلب:
|
|
|
پروردگارم ،مهربان من
از دوزخ این بهشت، رهایی ام بخش!
در اینجا هر درختی مرا قامت دشنامی است
و هر زمزمه ای بانگ عزایی
و هر چشم اندازی سکوت گنگ و بی حاصلی ...
در هراس دم می زنم
در بی قراری زندگی می کنم
و بهشت تو برای من بیهودگی رنگینی است
من در این بهشت ،
همچون تو در انبوه آفریده های رنگارنگت تنهایم.
"تو قلب بیگانه را می شناسی ، که خود در سرزمین وجود بیگانه بودی"
"کسی را برایم بیافرین تا در او بیارامم"
دردم ، درد "بی کسی" بود
« دکتر علی شریعتی» _________________ به پایان رسیدیم ، نکردیم آغاز
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |