|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
LHAM
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1531 امتياز: 87430 تشکر کرده: 110 تشکر شده 129 بار در 87 پست
محل سكونت: تبریز-پلاک 20-طبقه اخر-زنگمون خرابه در رو با لگد باز کن.
|
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 23:00:40 موضوع مطلب:
|
|
|
در شهر رم در قرن سوم ميلادي امپراتوری به نام ”كلوديس“ زندگی می كرد كه در تاريخ به عنوان ”cruel“ (ستمكار) از او نام برده میشود.
در نزديكی قصر او يك معبد زيبا وجود داشت ، جائيكه ”سنت ولنتاين مقدس“ در آنجا خدمت میكرد. اهالی رم به شدت او را دوست داشتند و در آن جا برای شنيدن حرفهای او جمع می شدند.
افراد دارا و ندار، دانا و نادان، پير و جوان، عام و خاص دسته دسته پيش او میآمدند، تا اينكه فرمانروايی رم وارد جنگ شد. كلوديس تمام شهروندان را برای حضور در جنگ احضار كرد و اين جنگ سالهای متمادی ادامه داشت. خيلی از كسانی كه به جنگ میرفتند ناخواسته و با زور تن به ميدان مبارزه میدادند. مردان از خانوادههايشان و جوانان از معشوقهشان هرگز نمیخواستند جدا شوند. از طرفی كلوديس از كمی سربازان عصبانی بود به همين دليل دستور داد كه برگزاري مراسم عروسی در شهر را ممنوع كرد و دستور داد تمامی نامزدها سريعاً از هم جدا شوند. او اعتقاد داشت شادمانی و سعادت در منزل مانع رفتن جوان ها به جنگ میشود.
در اين ميان «سنت والنتاين» كه مانند بقيه مردم با اين قانون مخالف بود تصميم گرفت زوجهاي جوان را مخفيانه و با يك جشن كوچك به هم برساند. يك اتاق كوچك يك شمع عروس و داماد و مراسمي كه تماما در نجوا برگزار ميشد. تا اين كه يك شب آنها متوجه صداي پاي سربازان نشدند ... بله والنتاين به زندان افتاد و قرار شد محاكمه شود.
اما مردم دسته دسته به ملاقات او ميرفتند تا بگويند كه آنها نيز مانند او به عشق ايمان دارند. يكي از ملاقات كنندگان هميشگي والنتاين دختر نگهبان زندان بود كه توانسته بود هر روز با اجازه پدرش به ديدار او برود. آنها گاه تا ساعتها با هم صحبت مي كردند.تا اينكه روز 14 فوريه سال 269 ميلادي (و بنا به قول ديگري سال 270) حكم والنتاين صادر و او محكوم به مرگ شد.
او با نامه كوتاهي از دختري كه هر روز به ملاقاتش مي رفت خداحافظي كرد ...
I Left My Friend a Little Note :
Thanking Her For Her Friendship & Her Loyalty.
I Signed it : " Love Form Your Valentine "
اما از زمان "كنستانتين" به بعد، 14 فوريه به تقويم مسيحيت آورده شد تا نام "ولنتاين مقدس" به عنوان يكی از شهدای اوايل ظهور مسيحيت كه در سدهی سوم ميلادی در شمال ايتاليا می زيست، بعنوان مروج عشق و محبت براي هميشه در يادها بماند
"Be My Valentine" _________________
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
atropat
داره راه میوفته

وضعیت: آفلاين 30 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 31 امتياز: 525 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 23:07:45 موضوع مطلب:
|
|
|
| smarti3oy مي نويسد: |
| alishtain مي نويسد: |
| alishtain مي نويسد: |
سلام متن خوبی بود مرسی ولی بگم ولنتاین واسه ایرانیا نیستا، روز عشق ایرانیا 25 بهمنه و اسمشم سپندارمذگانه  |
اتفاقا من یه جایی خوندم والنتاین اولش مال ایرانیا بوده ولی دقیق مطمئن نیستم که درسته یا نه ؟!  |
آره همون دیگه ماله ایرانیا قدیمیتره علیشجان واسه همین منم گفتم ماله ایرانیا ولنتاین نیست اسمش سپندارمذگانه  |
نمیشه همون بگیم ولنتاین ... این سپهدار میزگامرت خیلی سخته آخه  |
چون شمایی بگو سپندارمذگان عیب نداره  |
آره مال ایرانی هاست ولی 29 بهمنه  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
behzad7
خودمونی شده

وضعیت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 148 امتياز: 1848 تشکر کرده: 6 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تبريز
|
ارسال شده در:
جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 23:33:18 موضوع مطلب:
|
|
|
ممنون  _________________ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
samadi
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 773 امتياز: 23239 تشکر کرده: 62 تشکر شده 274 بار در 144 پست
محل سكونت: هر جا که اوست...!
|
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 22:40:36 موضوع مطلب:
|
|
|
بیا بالا  _________________ تو گران مایه ترین تصویری ، من اگر قاب تو باشم کافیست ... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
alishtain
مدیر ارشد تالار های گفتمان

وضعیت: آفلاين 13 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2556 امتياز: 107607 تشکر کرده: 115 تشکر شده 145 بار در 99 پست
محل سكونت: سرتو بیار تو کیس..بغل cpu.. کنار خازن دومی خونمونه
|
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 23:12:41 موضوع مطلب:
|
|
|
بگین زمان دقیقش به شمسی کی هست ؟ (من نمیدونما اصلا ) _________________ ...::: Everything Is Possible If You Want :::...
بعد از مدتی آپ کردم ... یه سری بزنین :
-_-_-_-_-_ _-_-_-_-_- |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
vahid
خودمونی شده

وضعیت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 164 امتياز: 2801 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 3 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 14:18:40 موضوع مطلب:
|
|
|
| exactly 25 Bahman |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
smarti3oy
داره راه میوفته

وضعیت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 47 امتياز: 909 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: IЯДП
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 14:31:24 موضوع مطلب:
|
|
|
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
razieh
نباشه نمی شه

وضعیت: آفلاين 14 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 363 امتياز: 8439 تشکر کرده: 0 تشکر شده 27 بار در 16 پست
محل سكونت: .................
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 14:53:23 موضوع مطلب:
|
|
|
MANAM TABRIK GOYAM BE ESHGAM..........................  _________________ بيهوده متاز که مقصد خاک است |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ata
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 31 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1883 امتياز: 63126 تشکر کرده: 128 تشکر شده 68 بار در 54 پست
|
ارسال شده در:
دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 22:23:12 موضوع مطلب:
|
|
|
| samadi مي نويسد: |
بیا بالا  |
_________________ کاش تو دنیایی بودیم که تنها آرزویمان نشکستن نوک مداد رنگیمان بود |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
sevin
نباشه نمی شه

وضعیت: آفلاين 16 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 405 امتياز: 20757 تشکر کرده: 14 تشکر شده 18 بار در 14 پست
محل سكونت: tabriz
|
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 00:45:12 موضوع مطلب:
|
|
|
OVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVE
OUILOVYOUIL ****** VEYOU ****** ILOVEYOUILO
OVEYOUIL *********** L *********** OUILOVEY
YOUIL *************** *************** YOUIL
UILO *********************************** VE
EI ************************************* IL
V *************************************** O
O *************************************** L
E *************************************** U
YO *************HAPPY VALENTINE**********IL
YOUI *********************************** EY
OVEYO ******************************* LOVEY
OVEYOUIL *************************** ILOVEY
UILOVEYOU *********************** UILOVEYOU
VEYOUILOVEYOU ***************** YOUILOVEYOU
YOUILOVEYOUILOV ************* LOVEYOUILOVEY
UILOVEYOUILOVEYOU ********* LOVEYOUILOVEYOU
LOVEYOUILOVEYOUILOV ***** ILOVEYOUILOVEYOUI
EYOUILOVEYOUILOVEYOU *** YOULOVEYOUILOVEYOU _________________ میخواهم به خاطر کسی که دوستش دارم بمیرم تا زندگی بماند و آنکه دوستش دارم... |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
pari
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 2 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1015 امتياز: 29893 تشکر کرده: 68 تشکر شده 76 بار در 62 پست
محل سكونت: TABRIZ
|
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 22:16:06 موضوع مطلب:
|
|
|
 _________________ زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدن فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد... !!! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
monir
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 5 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 680 امتياز: 70102 تشکر کرده: 88 تشکر شده 17 بار در 17 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 00:14:01 موضوع مطلب:
|
|
|
ملت نه عشق و عاشقي اليير.الله هامميدان سورا مني اولدورسون بيه منده عشق و عاشقي بيلم ندي
حالا بگين كادو چيا خريدينو چقده خرج كردين
اول خودم بگم كه هيچي خرج نكردمو نميكنم چون آقا بالا سري در كار نيست
حالا شماها  _________________ دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد،آدمی را همواره در پی گم شده اش،ملتهبانه به هر سو می کشاند! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
parizad
خودمونی شده

وضعیت: آفلاين 5 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 162 امتياز: 3780 تشکر کرده: 28 تشکر شده 10 بار در 7 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 09:35:57 موضوع مطلب:
|
|
|
هستي من
اميدوارم غم وناراحتي مثل يه ستاره از مادورو
شادي مثل نفس به مانزديك وخوشبختيمون جاودانه باشه.
ولنتاينمون مبارك  _________________ اون که میون من وتوخط جدایی کشیده
دل میگه نفرینش کنم به دردمون دچاربشه!!!! |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
parisan
خودمونی شده

وضعیت: آفلاين 29 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 167 امتياز: 5412 تشکر کرده: 8 تشکر شده 12 بار در 9 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 25 بهمن ماه ، 1388 19:56:54 موضوع مطلب:
|
|
|
Seny chok seviyorum
Sen benim:
Janim
Bitanem
Sevdigim
Ashkem
Hasretim
Hayatem
Gozbebegim
Umudum
Hersheyim
.
.
.
"sen benim dunyamsen"
Valentine mubarak _________________ زندگي قصه تلخي است كه از آغازش بس كه آزرده شدم
چشم به پايان دارم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ata
دیگه آخر سایته!!

وضعیت: آفلاين 31 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1883 امتياز: 63126 تشکر کرده: 128 تشکر شده 68 بار در 54 پست
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 25 بهمن ماه ، 1388 20:00:06 موضوع مطلب:
|
|
|
 _________________ کاش تو دنیایی بودیم که تنها آرزویمان نشکستن نوک مداد رنگیمان بود |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|