duman دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 954 امتياز: 29617 تشکر کرده: 23 تشکر شده 34 بار در 25 پست
محل سكونت: آزربایجان
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 20:41:09 موضوع مطلب:
ايران کشور عجيبيه، مي پرسيد چرا؟
به اين دليل که:
ايران تنها کشوری است که در دانشگاه آن نماز می خوانند و در مصلی آن کتاب می فروشند.
ايران تنها کشوري است که در آن سياستمداران کار اقتصادي مي کنند، شرکتهاي اقتصادي کار سياسي مي کنند و نيروهاي نظامي کار توليدي مي کنند.
يکي از بزرگترين صادرکنندگان نفت و يکي از بزرگترين واردکنندگان بنزين هستيم. با اسرائيل دشمن هستيم، اما نزديکترين دوستمان، رئيس جمهور ونزوئلا با چند ميليارد دلار قرار داد نظامي، يکي از نزديکترين دوستان اسرائيل به شمار مي آيد!؟
براي مسلمانان لبنان خودمان را هلاک مي کنيم، پول مي فرستيم و دعا مي کنيم، اما هيچ خبري از مسلمانان چچن نمي گيريم.
از هر 1000 مفسد اقتصادي يکي و از هر 1000 فعال سياسي 999 نفر در زندان داريم.
در همه جاي دنيا آثار باستاني را از زير آب در مي آروند، در ايران مي برند زير آب !؟
در ايران دانشجوها توي کتابخانه آشنا مي شوند، در پارک درس مي خوانند، سر کلاس مي خوابند!؟
اينجا همه خودشان را فوق العاده جدي مي دانند اما همه همديگر را مسخره مي کنند.
در همه جاي دنيا هر وقت سرو کله پليس پيدا مي شود ترافيک حل مي شود ولي در ايران هر جا که پليس هست ترافيک هم هست.
کشور عراق نزديک 1000 ميليارد دلار بابت خسارتهاي جنگ به ايران بدهکار است ولي كشور ايران يک ميليارد دلار به عراق کمک بلا عوض مي کند!؟
همه جاي دنيا در اداره ها کار مي کنند در منازل استراحت و در خيابانها تفريح ولي در ايران مردم در ادارات استراحت، در منازل تفريح و در خيابانها کار مي کنند. _________________ چرخی فلک یولون آزدی
اقبالیمی قارا یازدی
قبریمی اؤزگه لر قازدی
یئریم دار دوشدو،دار دوشدو!
samadi دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 773 امتياز: 23239 تشکر کرده: 62 تشکر شده 274 بار در 144 پست
محل سكونت: هر جا که اوست...!
ارسال شده در:
يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 22:20:49 موضوع مطلب:
اینکه آدم یک روز پا میشود و جای کتاب فروشی قدیم محله میوه فروشی می بیند آنقدر دردناک نیست، که می بیند فروشنده اش همان است. * و مشتری ها هم همان! _________________ تو گران مایه ترین تصویری ، من اگر قاب تو باشم کافیست ...
mbkr داره راه میوفته
وضعیت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 48 امتياز: 1989 تشکر کرده: 2 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 02:23:11 موضوع مطلب:
یاشا دومان یاشا
مسلمانان ترکستان چین فراموش نشود
دولت چين در منطقه اشغال شده تورکستان شرقي به سياستهاي پاکسازي ملي خود ادامه ميدهد. چيني هاي هان از سوي دولت چين در منطقه ساکن شده و با همراه قتل عام ملي-فرهنگي تورکهاي مسلمان اويغور٫ ثروتهاي اقتصادي منطقه را نيز به غارت ميبرند.
ترکان اویغور در چین
vahid خودمونی شده
وضعیت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 164 امتياز: 2801 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 3 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 19:24:14 موضوع مطلب:
به الله قسم ميخورم ديروز زير پل آبرساني بودم نزديك ظهر بود ماشين گشت انتظامي هم داشت ميومد يه لحظه به خودم گفتم وايسم عكس العمل مردم رو (همه را) وقتي كه پليس رو ميبينند منم ببينم :
آقا خدايي همه داشتن با زير چشمي چپ چپ و با حالت وحشت و نفرت و نگراني به ماشين گشت نيگا ميكردن با خودم گفتم آخه چرا بايد همه از پليس يه كشور اينهمه ترس و نگراني داشته باشن در حاليكه پليس در كشورهاي ديگه نشانه امنيت و اسودگي خاطر و آرامش هست باور كنيد از پيرش گرفته تا بچه اش دختر يا پسر زن ومرد از هر صنفي حتي رانندگان زحمتكش تاكسي و نيز رفتگران همه وهمه داشتن اونطوري نيگا ميكردن فكر كنم حرفامو فهميده باشيد !!!!