beatrise دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 15 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 608 امتياز: 30828 تشکر کرده: 41 تشکر شده 32 بار در 26 پست
محل سكونت: هيچستان!!!
ارسال شده در:
پنجشنبه، 15 اسفند ماه ، 1387 19:42:56 موضوع مطلب:
پروانه باز دست گذاشتي رو قلبمون...چي بگم به تو دختر...كشتي مارو...
راستي mrm-prof شعر سهراب شما هم به جا بود...ممنونم. _________________ چه درونم تنهاست ...!!!
samadi دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 773 امتياز: 23239 تشکر کرده: 62 تشکر شده 274 بار در 144 پست
محل سكونت: هر جا که اوست...!
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 00:19:31 موضوع مطلب:
من دلم ميخواهد خانه اي داشته باشم
پر دوست
كنج هر ديوارش دوستانم بنشينند
آرام گل بگو گل بشنو
هر كسي ميخواهد وارد خانه پر مهر و صفامان گردد
شرط وارد گشتن شستشوي دلهاست
شرط آن داشتن يك دل بي رنگ و رياست
بر درش برگ گلي ميكوبم
و به يادش با قلم سبز بهار مينويسم
اي دوست خانه دوستي ما اينجاست
تا كه سهراب نپرسد ديگر خانه دوست كجاست _________________ تو گران مایه ترین تصویری ، من اگر قاب تو باشم کافیست ...
beatrise دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 15 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 608 امتياز: 30828 تشکر کرده: 41 تشکر شده 32 بار در 26 پست
محل سكونت: هيچستان!!!
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 00:28:18 موضوع مطلب:
نه گلم چرا ناراحت عزيزم...ناراحتي من از شعرت نبود به خاطر هموني بود كه قبلا بهت گفت... تو هم برا من دعا كن...اميدوارم كه ديگه تو نوشته هات اون حسرت ديده نشه و فقط و فقط و فقط پر از شادي باشه.... _________________ چه درونم تنهاست ...!!!
کاربرانی که برای این ارسال از beatrise تشکر کرده اند parvaneh
mrm-prof دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 524 امتياز: 11959 تشکر کرده: 16 تشکر شده 93 بار در 61 پست
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 00:34:32 موضوع مطلب:
جناب صمدی عزیز،شعر خیلی زیبایی بود.ممنون
کلا دانشجوهای مهندسی(بالاخص صنایع) طبع شعرشون خیلی خوبه به جز من.
یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که برای شاعرایی مثل سهراب سپهری،فریدون مشیری،احمد شاملو و.... یه تاپیک ایجاد کنیم تا هر کی هر چی شعر بلده تو اون تاپیک ها بزاره.
اینجوری کم کم یه آرشیوی از اشعار این بزرگان ایجاد میشه که همه میتونن ازش استفاده کن.
من این کار رو برای حمید مصدق انجام دادم و میخوام ادامش بدم.(اگه استقبال بشه)
ممنون میشم هر کسی نظر خودشو در این مورد بگه. _________________ everything will be okay in the end
if it's not okay, it's not the end
parvaneh دیگه آخر سایته!!
وضعیت: آفلاين 8 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1161 امتياز: 85861 تشکر کرده: 68 تشکر شده 144 بار در 112 پست
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 14:05:32 موضوع مطلب:
mrm-prof مي نويسد:
جناب صمدی عزیز،شعر خیلی زیبایی بود.ممنون
کلا دانشجوهای مهندسی(بالاخص صنایع) طبع شعرشون خیلی خوبه به جز من.
یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که برای شاعرایی مثل سهراب سپهری،فریدون مشیری،احمد شاملو و.... یه تاپیک ایجاد کنیم تا هر کی هر چی شعر بلده تو اون تاپیک ها بزاره.
اینجوری کم کم یه آرشیوی از اشعار این بزرگان ایجاد میشه که همه میتونن ازش استفاده کن.
من این کار رو برای حمید مصدق انجام دادم و میخوام ادامش بدم.(اگه استقبال بشه)
ممنون میشم هر کسی نظر خودشو در این مورد بگه.
جناب mrm-prof كاملا موافقم با نظرتون.از ابتدا هم اين ايده تو ذهن من بود،اما چون متاسفانه اختيارات آن چناني نداشتم،نتونستم كاري بكنم.مدير تالار ادبيات هم چند وقتيه نمياد.اگر mahramaneh عزيز مي اومد،حتما مي گفتم كه زير شاخه اي تو بخش ادبيات بعنوان مشاهير ادبيات ايجاد كنه،تا در اين بخش،تاپيك هاي بعنوان هاي گوناگون،مثلا سپهري،شاملو،فروغ،شهريار و ...ايجاد بشه،تا سايت از اين حالت بي نظمي بيرون بياد.اينطوري مطالب پراكنده ميشه،و يه مرجع خوبي نيست براي خوانندگان، و نويسندگان همينطوري مطالبي رو مينويسن و بي نظمي ديده ميشه.البته اين بي نظمي متاسفانه تو خيلي از تالارهاي ديگه هم هست،اما تو بخش ادبيات بيشتر به چشم ميخوره.به نظرم مديران تالار يا مديران ارشد،يه چنين زيرشاخه هايي رو ايجاد كنن،بهتر ميشه.
ممنون _________________ تو ای خود ِصدا،صدا بزن مرا...
وضعیت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 524 امتياز: 11959 تشکر کرده: 16 تشکر شده 93 بار در 61 پست
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 14:49:47 موضوع مطلب:
سلام پروانه خانم.
ممنون از اینکه نظر خودتونو در این مورد گفتین.
امیدوارم همه مثل شما نظرشونو بگن.
در ضمن من جناب mahramaneh رو نمیشناسم.اگه شما ایشونو میشناسین لطفا بهشون بگین تا سری به این تاپیک بزنن.اگه شما هم حمایت کنین من حاضرم خودم این کارو شروع کنم.اصلا کار سختی نیست.
پس میشود و میتوانیم. _________________ everything will be okay in the end
Ali مدیر سایت
وضعیت: آفلاين 2 شهريور ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 767 امتياز: 61672 تشکر کرده: 55 تشکر شده 91 بار در 56 پست
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 16:44:49 موضوع مطلب:
من یه زیر بخش به نام اشعار شاعران نامی تو تالار هنر و ادبیات ایجاد کردم از پیشنهادتون هم کاملا استقبال میکنم.
mrm-prof عزیز چون mahramaneh عزیز مدتی است نسبت به تالار هنر و ادبیات کم لطف شدند و شما هم نسبت به هنر و ادبیات علاقه نشان دادید شما رو نیز به عنوان یکی از مدیران تالار هنر و ادبیات قرار دادم. امیدوارم موفق باشی
و اینکه دوستان هر کسی میتونه پیشنهاد ایجاد تالار های جدید تری رو بده و اگه تمایل داشت مدیریت اونها رو به عهده بگیره
و اینکه مدیران عزیز تالار ها میتونن خواستار ایجاد زیر شاخه تو تالار تحت مدیریت خودشون باشن _________________ مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.
ارسال شده در:
جمعه، 16 اسفند ماه ، 1387 16:54:47 موضوع مطلب:
جناب Ali عزیز.
(ای مدیر،ای خوشگل،ای باقلوا)
از اینکه پیشنهاد بنده رو قبول کردین ممنونم.
امیدوارم بتونم تنور ادبیاتو کمی گرم کنم.گرچه رشته ی من صنایع ست ولی عاشق ادبیات هستم شاید به خاطر خلاء اون تو رشته ی خودمونه که همه ی بچه های صنایع تو این مقوله فعالترند. _________________ everything will be okay in the end